IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 27 Mei 2011

Happy Holidays....

Salam dah sejahtera..yaaa...dah cuti..keke..cikgu-cikgu boleh rehat!!!ye ker...boleh lah sikit...release tension dari kesibukan di sekolah.....:)

Cikma dah sampai DIAMOND BAY!!!...cepat kan u'lls..hehe...buat pe nak lambat-lambat kan balik kampung...dah cuti..apa lagi kan...kebetulan hari ni sekolah SKPI buat road-run..jadi semua murid hadir ke sekolah pada waktu pagi...tu sebab aku dah boleh balik petang tadi..ngeee...:)

So, kepada semua..selamat bercuti dan merehatkan diri...ok...pada sapa-sapa yang tak bercuti tu..emm...bekerjalah dengan sepenuh hati...ok!!!!



CIKMA : Cuti buat apa ekk???baking or.....sewing the manik2???emmmm....

2 ulasan:

  1. .....selamat bercuti baut Cik Ma....
    mamaijat kat PH aje....
    menanda papers..siapkan mana2 yang perlu dibereskan.....may be balik kg juga..& join kengkawan reunion @ gathering....bersemangat nak pegi ni..almaklumlah lebih 30 tahun x jumpa...
    ek..ehemmm..manalah tahu kot2 dalam hati ada taman...

    BalasPadam
  2. mamaijat : same to u...hopefully you rest well!!!hehe...dlm hati ada taman??wah!!!menarik tu...jgn lupa share ngan cikma ekk...hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails