IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 5 Mei 2011

Tiada Lagi...Part 2

Wah!!!siap ada part 2...lantak ler..sukati den ler..kekeke......

Tiada lagi...WIFI percuma yang aku dapat setiap hari semasa berkursus..ko nak download apa-apa pun tak kisah..tak risau kalau over the limit kan...sebab benda free..kekeke....

Tiada lagi...makan free!!!kekeke...save budget aku bulan lepas...dah tu siap 6 kali makan..complete set...memang rasa badan dah naik..sekarang aku tengah control makan..sejak balik KL...sekali sehari jer aku makan...diet seh!!!!...time berkursus hari tu memag takde istilah diet...hehehe

Tiada lagi...time tidur petang!!!...hehehe...kalau masa kursus hari tu..time lepas makan tengahari sempat jugak aku tidur sekejap...pastu lepas habis kelas...aku tidur lagi sebelum makan malam...rileks jer...hehe...sekarang...comfirm tak dapat....:(

Tiada lagi...nonton ASTRO!!!...yup.CIKMA tak dapat nak tengok ASTRO lagi..sebab umah aku kat KL ni takde ASTRO (macam nak pasang..tapi fulus tak mencukupi)...kalau di umah DIAMOND BAY..lepas petang JUMAAT aku balik dari tempat kursus..perkara pertama aku buat adalah bukak channel ASTRO...especially channel KBS 391 (Korean view) dan channel AFC 703 (masak2)...pastu channel ASTRO CITRA..nonton MAHARAJA LAWAK..emm..syok giler...tapi sekarang..aduhai...bosan.....:(

Tiada lagi...jumpa NANI setiap minggu..adeh2...geram jer tengok dia sekarang...makin tembam...dah pandai gelak-gelak..release tension aku tengok muka budak comel tu...hehehe

Tiada lagi..emmm...duduk rumah lama-lama...:)...tempat jauh lagi di kenang..inikan pulak kampung halaman sendiri..ye tak!!!!


CIKMA : Hampir settlekan kertas soalan BM...lagi satu kelas je nak di tanda (kelas aku lah tu..)...hehehe..:).

6 ulasan:

  1. cik ma pasanglah astro...aku sanggup je melabur untuk mustika semata2 nak gelak maharajalawak....hilang stress haku..

    BalasPadam
  2. akma.... silalah dtg umah akak, ada homework sikit untuk akma :) amik tau :)

    BalasPadam
  3. tapi boleh jujmpa akak... hihihi..

    BalasPadam
  4. aza : x molah aku...nnti tak siap kerje sek aku...aku ni dh ler hantu tv

    BalasPadam
  5. kak mas : ye ker...ok2..nnti sya singgah....:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails