IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 20 Mei 2011

Minggu peperiksaan


Salam dan sejahtera...yaaa...minggu peperiksaan...masing-masing mula sibuk dan buat-buat sibuk...tapi aku tengok anak-anak murid macam tak sibuk pulak nak study..emmm... entahlah...:)

Harap-harap dorang boleh buat exam mid term ni...next week ekk..bukannya bulan depan..tahun depan...lagi beberapa hari jer lagi....aku dah buat yang termampu untuk ajar dorang...so, pandai-pandailah ekk...:)

Untuk semua yang tengah dan sibuk exam...selamat menjalani peperiksaan..tak kisahlah budak sekolah, budak maktab, budak U dan budak-budak lain...hehe........Chaiyok2....

CIKMA : Settle bungkus soalan...tunggu nak buat buku LAB pulak....

2 ulasan:

  1. dok ngadap LAb dan kertas peksa....letih dik non..

    BalasPadam
  2. kak min : hehe..mmg pun...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails