IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 1 April 2011

Good Bye KL....

Yup....Good Bye KL...just now Cikma still packing barang apa yang patut...walaupun di waktu awal pagi ni..mata sudah layu..tapi kena jugak kemas barang...ada yang kena bawak ke DIAMOND BAY..especially baju-baju...aku ni kurang baju kurung..so terpaksalah mengangkut sikit baju di KL ni haaa......

Kepada rakan-rakan sejawat...miss me haa???hehe....ye ke..Cikma...yup..akan rindukan suasana sekolah...anak-anak murid...risau jugak tinggalkan dorang sebulan ni...harap-harap dorang dapat ilmu sebaik mungkin dari guru yang menggantikan aku nanti...jangan dorang pikir Cikgu Akma takde...dorang rasa dah MERDEKA!!!...siap le kalau aku balik nanti dapat complain daripada cikgu lain..

For all...i'll dedicate this song for ALL my frens at SKPI...to MAMA IJAT (jaga meja Cikma baik-baik naa...hehe...sebulan ni Cikma takde...tolong ekk MAMA!!!!..........:)....LOVE U'ALLS!!!!

This my favourite song...........:)






CIKMA : Macam nak pergi jauh sangat...padahal sekangkang kera jer...haha!!!!!...pastu...macam nak pegi lama benor kan...padahal sebulan jer...kui3..lebih-lebih sangat aku ni kan!!!!.........:)...layan....

4 ulasan:

  1. walaupun sebulan.. ketiadaan mu ettap akan ku teras.. huhuhu..

    BalasPadam
  2. ...bye cik ma...
    mamaijat nak minta maaflah pasal dah comotkan alas meja tu....pas tu sudah pasang terbaliklah pulak...hi hi hi hi...
    jangan risau...jiran2 cik ma pun ramai yg boleh tenguk2kan.....
    ..selamat berkursus....enjoy diri dekat ngn mak ye!!!!

    BalasPadam
  3. kak min : ye ker???hehe..thanks..

    BalasPadam
  4. mamaijat : ala..x perlah..ok jer..thanks...nnti jmpe next month...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails