IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 6 April 2011

SALAM SEMUA

Salam dan sejahtera...jangan cakap Cikma tak ingat kengkawan ekk...ya ampun...terlalu sibuk..sehinggakan nak update blog pun payah...bukan tak nak update...emmm...penat....letih...tension???not really lah yang bab tension tu..sebab tak nak bebankan otak ni..mana yang terdaya aku buat kan...

Dua hari berkursus...emm...banyak input yang dapat...dan output jugak...sebabnya..setiap apa yang aku belajar di kursus ni akan di praktikkan semasa sesi pembentangan minggu terakhir berkursus...projek..dah berlambak-lambak nak buat...kumpulan dan individu...emm...ramai dah start mengeluh...memang...kalau ikutkan...ada yang nak balik...tapi aku tak nak pikir semua tu...sekali kot seumur hidup berpeluang dapat kursus macam ni...sebulan pulak tu...ya...memang betul...berkemungkinan Cikma kena jadi JU...ataupun JURULATIH UTAMA..10 orang guru dari Selangor mewakili 10 daerah...dan aku...wakil Daerah Hulu Langat.....haruslah lepas ni aku kena bagi in-house tranning pada semua guru-guru sekitar Daerah Hulu Langat..dan jugak sekolah aku...aduhai...boleh ke???takut ni......

Apa-apa pun...Cikma ambil benda ni sebagai satu cabaran...mulut masin kot aku ni..dulu time kursus KSSR untuk Pendidikan Seni Visual...pernah lah bersembang dengan kawan...nape kami-kami yang opsyen Seni tak dapat jadi JU untuk Pendidikan Seni...sebab pegawai yang bagi kami kursus pada waktu tu bagitau dia bukan opsyen Seni...dalam kepala otak ni berpikirlah kan...syok jadi JU....pergi sana sini...dok tinggalkan sekolah jer....tapi yang syok Cikma teringin nak kongsi ilmu pada orang lain....nah, sekarang...amik ko...dapat jugak kan jadi JU (kalau lah..tunggu pegawai JPNS bukak mulut jer)....emmm.....

Yang penting sekarang...Cikma tak nak pikir lah bab-bab jadi JU ni...nak fokus dulu dalam berkursus ni...kena bersedia seratus peratus untuk buat projek yang dah ada dalam 3,4 projek.....kepada kengkawan di SKPI...sokong-sokong Cikma ekk!!!!!....miss u all lah.....:)....hehe..........


Motif letak gambo sendiri???hehe..tuk kengkawan yang rindu kat Cikma ler...rindu ker????hehe


CIKMA : Peh!!!penat giler...badan dah rasa lenguh-lenguh...tengkuk ni..aduhai...macam nak tercabut jer....

4 ulasan:

  1. ...aloh aloh aloh....
    siannyer cik ma...
    buatlah pape...
    mamaijat sokong....
    hidup cik ma...
    yakin BOLEH...gerenti BOLEH!!!!!
    hihihihi...

    BalasPadam
  2. haaa... kan akak dah kata..... tak caya yer??

    BalasPadam
  3. mama : aduhai..pening2 lalat dh ni mama..tp thanks ekk sbb sentiasa support Cikma!!!hehe

    BalasPadam
  4. kak min : huhu..nk nangis!!!cmne lah nnti..x nak pikir!!!.......ngeeeee

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails