IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 12 Februari 2010

NEON DI TELUK INTAN...

 


  

 


  


  


  

Ini view waktu malam kat hometown aku aka Diamond Bay...saja malam tadi round2 bandar Teluk Intan...macam biasa...kalau dah nak Tahun Baru Cina memang malam-malam bandar ni havoc n happening..dengan lampu-lampu yang pelbagai warna dan bentuk...dengan khemah-khemah jualan di Dataran Menara Condong...tadi tak singgah pun...ramai sangat orang...well untuk kengkawan aku especially kawan-kawan aku yang beragama Buddha...Selamat Tahun Baru Cina...moga tahun Harimau membawa tuah dan keberanian dalam meniti hidup yang mendatang....

CIKMA : Aku bukan fotografer yang hebat....kui3...sori kalau gambo ni tak jelas...pakai handphone yang takde anti shacking...haha...layan je lah ekk...

3 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails