IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 20 September 2014

Muse - Unintended

Okeh!!!kerana terlalu suka dan berulang kali mendengar lagu Akim AF7 and The Magistrate iaitu MEWANGI...aku terbaca gak lah dalam komen fans di Youtube mengenai lagu ni ada persamaan dengan lagu kumpulan rock MUSE iaitu UNINTENDED...so, dengan gigih nya mencari lagu tu...dan..emm...dengar kali pertama...rasa macam tak sama...dengar lebih 2 kali pulak macam sama...lastly...Cikma buat conclusion...maybe secara kebetulan jer....hehehehe...maaf lah aku bukan pakar...janji lagu tu sedap pada halwa telinga ni aku layan jer....hehehe....

Jom layan lagu daripada kumpulan MUSE ni...pastu banding bezakan (hahaha...ayat...tak boleh blah!!!...kekeke baru buat online kursus i-think kan...ada pasal banding beza gunakan peta buih berganda...hahaha...jangan pening nokkk!!!! Cikgu2 yang sedang dan pernah kursus I-THINK jer tau menda lah peta tuu....) Meh layan tuju lagu dulu....:)



Ni aku letak balik lagu MEWANGI by Akim AF7 and The Magistrate...sama ke idak???



Ni version kali pertama Akim mainkan lagu ni dekat Hot FM...Version Akustik....:)

CIKMA : Selamanya hati ini selalu memuja MU....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails