IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 18 Oktober 2013

Aidiladha Yang Lalu

Salam dan sejahtera...lamanya tak menjengan blog yang bersawang...huhu..sibuk membuat kerja lain di tambah sibuk di sekolah..ada jugak singgah, tapi bila nak mengupdate...tetiba tiada mood...sign out balik...macam tu lah selalunya..harap lepas ni Cikma dah tak 'malas' nak berblog...

Aidiladha yang lalu, walaupun sehari jer dapat beraya, tapi seronok sebab dapat jugak jumpa dua budak comel aka my niece...NANI dan INDAH..wah!!! lama giler tak jumpa 2 orang budak ni..dekat sebulan setengah tak balik ke Diamond Bay since Merdeka Day yang lalu..

Tapi, dua-dua budak ni tak berapa sihat..dua-duanya sedang batuk..emm..memang kesian..selalu sangat tak sihatnya..kejap jer baik especially INDAH..badan dah kecik jer tengok..NANI pun susut gak badan..sian anak Mak Ngah....:(

Apa pun Cikma bersyukur...mereka masih berada di depan mata Cikma...apa yang berlaku beberapa bulan lalu cukup memberikan satu kenangan yang tak mungkin di lupakan..peristiwa itu masih segar dalam ingatan..belum cukup kuat mahu share apa yang berlaku di sini..nantilah jika sudah bersedia...:)




CIKMA : Tak cukup sehari raya...huhu....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails