IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 19 Oktober 2013

Sukan Sekolah SKPI 2013

Cerita hampir 2 minggu sudah..huhu...tak sempat nokk nak letak..

Sukan tahunan SK Pandan Indah bagi sesi 2013 telah berlangsung dengan jayanya...yang pasti format pertandingan tahun ini sangat lah berbeza dari tahun sebelumnya..why??? di sebabkan padang sekolah yang masih lagi tidak boleh di gunakan...gara-gara awal tahun ini punya event...(tak yah citer arr)...

Format acara lebih kepada sukaneka..iaitu pertandingan ala-ala permainan budak-budak tahap 1 (ekk!!!)..so takdelah latih budak sungguh-sungguh sangat..just for fun..nama nya pun sukaneka..

Menggabungkan acara pra sekolah, tahap 1 dan rumah sukan dalam masa sehari..kalau sebelum ni kami asingkan hari..tapi kali ni hadap semua sekaligus...dan yang best acara selesai sangatlah awal..lebih kurang pukul 2 petang..(sebelum ni pukul 3 petang tak abis lagi)...

Masih ada lagi pertandingan khemah tercantik dan perbarisan rumah sukan terbaik..dan Alhamdulillah Rumah Panglima mengekalkan kejuaraan 2 tahun berturut-turut johan perbarisan rumah sukan. Khemah tercantik tempat ke-2 juga dua tahun berturut-turut..kalah dengan rumah sukan yang sama (Rumah Temenggung)..

Apa-apa pun Cikma happy sebab dapat menyudahkan tugasan sebagai Master of Ceremony dengan jayanya (ye ke???)...walaupun time tu berdepan dengan batuk dan selesema...:)




CIKMA : Yang terakhir ker....???? Emm..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails