IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 29 Mei 2013

cerita satu kisah

Muahaha..gelak dulu boleh..hanya nak kongsi..emm..tapi nak komen ker apa...tak payah lah kot!!!haha..Cikma ok....jer...

Cerita satu kisah..emm...macam mana nak mula ekk..adehh!!!susah plak..tapi realitinya kita pernah mengalami kisah seperti ini..tapi bukan lah Cikma ok...kalau ada pun dah besar sikit...kecik-kecik cuma kawan-kawan jer nokk...tapi ada jugak yang dah mula start nak menggatal!!!haha...

Meh tengok ni dulu ekkk.............................
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>



Cikma tak tahu nak komen apa..mula-mula sangat terkejut tapi dalam masa yang sama boleh ketawa terbahak-bahak..memang aku dah tahu anak murid Cikma ni dah ada 'girlfriend' sebelum ni..tapi tak sangka dia boleh tulis karangan periksa macam tu..aduhh!!!pening sekejap nak menanda..tanya rakan-rakan senior terutamanya ketua panitia Bahasa Melayu..karangan nya memang ok..ayat takdelah salah banyak..cuma cerita ajer yang tidak sesuai di baca...hehe

Memang susah nak jadi cikgu ni tau...nak mendidik dan mengajar tu memerlukan komitmen yang sangat jitu dan tinggi...salah kita didik..salah lah dorang dapat...tapi entahlah..kalau di fikir balik takdelah pulak Cikma nak mengajar bebudak ni buat karangan sesi luahan hati dan perasaan macam ni...haha..memang kelassss anak murid Cikma ni...hehe

Apa-apa pun...mereka ni lah yang boleh buat kita stress dan boleh buat kita release sikit tension dalam kepala otak..emm...seronok tau jadi seorang guru...:)

CIKMA : Dah bagi pada murid ni kertas periksanya...perkataan "JUMPA SAYA" tu masih belum di realisasikan..tapi Cikma dah bagi hint dan perli-peri sayang pada murid Cikma...tapi rasanya dia tak paham lagi...lepas cuti lah baru nak jumpa face to face..:)

2 ulasan:

  1. nanti adalah kat meja ke ...kat tembuk ke tulisan AH luv SS..
    hihihi...
    tulusnya sebuah perasaan...
    eh!ye ke??????

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehe..tak delah plak mama..tdi saya dh jumpa budak tu..saya suruh budak tu baca depan saya..tapi tkdelah dengan kenkawan dia...malu ler plak budak tu nnti..bila saya tnya apa perasaan dia bila baca depan saya..tahu pulak malu..huhu..pastu apa lagi saya pun tazkirah berlapik lemah lembut bak seorang ibu menasihati anaknya..haha..sadis jer tgk muka budak tu mama...:)

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails