IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 18 Mei 2013

Cameron Highland...

Salam dan sejahtera..wuhuhu...hari ni dalam sejarah ber'joging' di tepian tasik..ape ke he nye Cikma oii...haha..ok..ada aimed for the next year..this year tak mungkin lah kan..tapi kita merancang..Tuhan yang menentukannya...berdikit-dikit..tak nak terlalu drastik...apa-apa pun doakan semoga selamat semua dan impian tercapai hendaknya..

Cerita 2 minggu sudah..wah!!!orang dok sibuk pilihanraya..aku dok sibuk berjalan-jalan ok..hehe..dapat pulak cuti sempena pilihanraya..jadi gunakan lah masa cuti itu sebaiknya..

Berkesempatan pergi ke Cameron Highland..since 2004..tak pernah ler bertapak ke sana..tetiba my bro aka ALONG dan KAK LONG teringin naa nak ke sana..apa lagi..dah orang ajak kan..pergi jelah..walaupun hanya sehari...

Dulu..rasanya masa pergi ke Cameron Highland aku sangat gigih ok..tak rasa apa-apa pun..pening tak..loya pun tak..siap baca paper lagi dalam kereta..tapi bila pergi hari tu..ya ampun...tolong!!!sangat pening dan rasa nak muntah plak..dah sampai destinasi pun rasa ting tong lagi..adik Cikma aka SYAM pun sama..dia lagi teruk...

Tu maknanya apa tu ye...hehe..nampak tak kat situ..nampak tak..itu tandanya makin lama makin tua u'lls..so, kena makin lah jaga kesihatan..haha...ada kaitan kan..

So, layankan sikit gambar2 di sana..emm..tak sejuk lah Cameron Highland..AMALIN sangat suka ok..tak reti duduk diam..haha..layan..:)









CIKMA : Emm...cuti sekolah ni nak pergi mana ekk?????

1 ulasan:

  1. ayookkk..mmg pening ek..hehe..dah lama tak ke sana...ada kot 5 6 tahun dah xke sana..hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails