IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 23 Mei 2013

Hi-tea at De Palma Hotel



Hi-tea yang sangat hit-tea..huhu..maksudnya..makanan yang simple mimple jer..tapi boleh lah..sebab ni lah pilihan kiteorang time tu...nak ubah angin..selalunya kami makan di KDE (Kelab Darul Ehsan)..tapi tahun ni untuk jamuan Hari Guru kami pilih De Palma Hotel...

Nasib Cikma datang awal...dapat semua merasa..tapi kesian ngan rakan-rakan sejawat yang datang lewat..makanan tak berapa nak ado...hoho..kami bayar ye pihak hotel..bukan tak bayar...kenalah bagi service sesuai dengan bayaran yang kami beri...bukan lah nak suruh suap ker apa..hehe...tapi alert sikit pada makanan yang di hidangkan...

So, rasanya pasni...maybe kami dah tak pilih lah ke tempat ni lagi..suggestion pergilah ke mana-mana hotel lain...janji makanan tip top dan service sangat mantopp gitu...tak kisah nak bayar memahal...asal puas hati...betui tak kengkawan????

CIKMA : Sempat rai dan beri hadiah kepada the one an only Mr. Ser yang bersara...farewell Ser...selamat menikmati cuti yang panjang....:)...hehe

1 ulasan:

  1. ...my BIG bro tu...miss senyuman him early every morning...hihihi..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails