IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 19 Oktober 2012

GM Plaza

Kali pertama pergi ok..rasa sangatlah jakun dan perak!!!..orang yang tak biasa ber'shopping' memang cenggini kan...:)

Yang best...terlopong tengok kereta masuk dalam lif..hehe..selalu orang yang masuk lif kan..ni kereta u'lls..haha sah rasa sangat jakun dan jakin...hehe..masuk jer GM Plaza..terus dalam kepala otak..tak payah pegi negara CHINA ler..shopping sini pun dah sangatlah murah dan berbaloi-baloi ganda 23...:)

Sempat pergi ke sana pagi tadi..menemani rakan-rakan sejawat dan sesaja release tension setelah bertungkus lumus menanda kertas periksa..uihh..rambang mata..tapi aku tetap tengok..perati..pandang..dan lihat jer..hanya sempat membeli brooch..tu pun dalam kepala otak nak bagi kat orang jer..gitu..:)

Ok..sedikit info..Plaza GM ni terletak di area Jalan Raja Laut / Jalan Chow Kit  dekat dengan Lorong Haji Taib...merupakan plaza barangan borong paling besar di Malaysia..telah di iktiraf oleh  The Malaysia Book of Record...so, kepada sesiapa rasa-rasa nak start business kecil-kecilan boleh dapatkan barangan kat sini..ok..aku pun terpikir-pikir dan dalam masa yang sama survey syok sendiri...kalau dapat buat business kecil-kecil..memang sungguh beli jer kat sini nokk!!!(kalau pindah balik Diamond Bay ler kan..huhu)




CIKMA : Seronok tengok dorang shopping..aku just tengok jer...window shopping katakan..hehe..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails