IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 15 November 2011

HOT SPRING SG. KLAH, SUNGKAI

Salam dan sejahtera...penat..penat..letih...letih...dalam kepala otak sekarang ni..huhu..hari ni semua kelas tahun 3 adakan jamuan akhir tahun..budak-budak heppi makan aku yang penat!!!huhu...bising2 jugak tadi..selagi tak kemas dan bersih kelas...aku dah warning jangan balik umah...motif???/last-last aku tengok sebelum balik tadi kelas nampak ok...nak suruh dorang belajar berdikari sikit...takkan semua guru nak buat kan...dah buat kotor..pandai-pandailah bersihkan....:)

Bukan cerita jamuan hari ni sebenarnya...just nak share jugak masa cuti Raya Aidiladha yang lalu..sempat jugak berjalan-jalan ke HOT SPRING SG. KLAH, SUNGKAI, PERAK...rasanya semua dah tau kan tempat ni...orang-orang KL mesti ada yang dah singgah ke situ...sebab nya sangat lah dekat dengan susur keluar ke Sungkai dan dalam 11/2 jam jer dari KL...

Nak masuk..kena bertiket ok...masa aku masuk hari tu...di selaraskan tiket untuk dewasa RM 12.00, kanak-kanak aku tak ingat...kalo baya-baya ALIN tu free lah...tengok info bayaran tu di selaraskan 1 NOVEMBER 2011...baru sesangat..x tau lah sebelum tu berapa harga tiket nak masuk...aku pegi time tu dengan ALONG, KAK LONG, ALIN  dan MY BRO SYAM....tak lama pun kat sana sebab hujan...memang rasa rugi...tiket mahal tapi dalam sejam lebih jer kat sana..rasanya kalo nak berbaloi dengan bayaran tiket tu baik tempah chalet dan mandi air panas kat situ....baru berbaloi-baloi....

Cikma share beberapa keping gambo kat sini...nak cuti sekolah kan...meh-meh ler ke HOT SPRING SG. KLAH...:)




My Bro bz sms buah hati..huhu


Heppi tengok ALIN dapat pegi jalan2...




Mendung sesangat time ni..tunggu hujan jer...


Sebelum hujan sempat ler makan-makan sikit..




Dah hujan..berlari ke Kafeteria...huhu...bawak bekal lemang, ketupat dan rendang raya...best seh!!!



CIKMA : Cuti sekolah...aduhai...tak sabo..walaupun lebih kurang 2,3 hari jer lagi.....

2 ulasan:

  1. menarik tempatnya.. nampak cantik....

    BalasPadam
  2. kak min : mmg best...tp kalo tempah chalet lagi best..bleh lelama kt sne...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails