IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 13 November 2011

Bila 2 Orang Budak Kecik Balik Ke Kampung.....rumah Cikma jadi.....:)

Salam dan sejahtera....version cerita lama..tapi baru nak masuk entri...motif???sibuk ok...hehe....just nak share apa yang berlaku sepanjang cuti Hari Raya Aidiladha lalu...memang happy dan sangatlah bahagianya Cikma....dapat berkumpul semua satu famili...Along, Kak Long dan ALIN dapat beraya sama-sama di rumah...jadinya meriah sangat rumah Cikma tu..di tambah si NANI pun ada sama....2 orang budak kecik kat rumah tu memang dah cukup havocnyer!!!!hehe....melayan dorang tu memang satu kebahagiaan.....tengok dorang main sama-sama, gelak, menangis dan macam-macam lagi....

ALIN nampak ok...cuma batuk dia tak hilang lagi...sekarang ni...setiap hari dia akan muntah lepas minum susu...Kak Long dah kurangkan jumlah susu nyer...tapi masih muntah lagi....kesian jugak tengok...tapi bila tengok dia semakin berisi...memang dah rasa heppi...NANI...dia seperti biasa..cucu kesayangan MAK tu memang akan jadi penyeri...memunggah barang dah biasa....penat jugak lah mengejar nyer kalau masuk walker tu....huhu....

So, layan sikit gambar bebudak tu masa Hari Raya Aidiladha minggu sudah....rasa-rasanya....dua2 budak tu comel ikut muka sapa???hehe......teka ekk.....


Dua orang budak suka pegang buku...harap2..jadi budak yang pandai dan bijak besar nanti ekk...:)


Suka mengemas!!!!hehe


NANI....muka fotogenik!!!!ikut muka sapo ni...huhu


Cikma beli ANGRY BIRD tu sorang satu...huhu





ALIN dalam kereta...menuju ke kampung ABAH...Sungai Sumun...


Malam raya...dah lama tak jumpa...macam nak gaduh jer..huhu






ALIN...comel pakai baju kurung...hehe.....

CIKMA : Mengharapkan agar keluarga Cikma sentiasa bahagia dan di lindungi oleh ALLAH SWT.....Aminnn........

4 ulasan:

  1. .....comelnyer dua2......
    umah mamaijat pun dah 15 tahun x de bb...

    x sabar nak 'cucu'.....

    BalasPadam
  2. mamaijat : hehe..mmg comei...tu yg geram jer tgk bdk2 tu..hehe..x pe...ader rezeki nnti tuk anak2 mama pulak...dpt jd ommi satu hari nnti...Insyaalllah....

    BalasPadam
  3. kakmin : udah bocor..satu tu awal2 dah x boleh nak bagi kat dorang..satu lagi dah kempis time raya Haji hari tu...tiup pun dah x bleh..huhu..rugi2...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails