IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 22 Januari 2010

DULU2...

Aku nak share dgn engkorang tentang kisah kartun2 zaman kekanak kte dulu...layan ekk...



Kenal lagi x kartun ni...JEM..aku suke kartun ni sbb dia ni bleh tukar2 pakaian dengan klik kat subang dia...taulah kan aku ni pmpuan..angan2 kecik dulu nk jadi penyanyi cam JEM ni..huhu



Ni lagi citer yang aku suke..SHE RA...huhu..sorang warrior pompuan...adik beradik dengan HE Man...suka gak layan citer ni...duk lawan2..aku siap ader pedang can SHE RA ni main lawan dgn abg aku...mmg best arr.



THUNDERCATS...HOOOOOOOOOOO...peh ni paling aku suker...dulu kecik2 siap ader buku sticker dia lagi...kumpul bebanyak gambo thundercat ni pastu p lekat dalam buku tu...peh..mmg best...aku suka tgk CHEETATRA..yg rimau bintan betina tu...kalo melompat ngan kayu dia tu..peh!!!mmg syok arr...




Woooooo...GHOSTBUSTERS lah plak...aku suka gak citer ni...citer tangkap antu2 ni...x serem pun...tp best...x silap aku hollywood penah buat real film tuk GHOSTBUSTERS ni...aku penah tgk arr citer dia...best sgt2...




GUMMI BEARS...suka gak tgk ni..kisah beruang2 yang adventure...ttg kuasa2 magis ni...suka gak tgk..x silap waktu2 pagi lam kul 9am arr




CARE BEARS...aku suke gak...kisah ttg beruang2 yg ade kuasa kat dorang...setiap bears tu ader kuasa cam hati,hujan,pelangi n mcm2 lah...comei jer aku tgk...

Ader bnyk lagi citer2 kartun dlm thn 80-an ni...rasenye kartun2 dulu berkualiti dr skang ni...yg aku tgk skang ni yg ado..huhu...tepuk dada tanya iman...haha

CIKMA : Aku skang layan WONDERPETS jer...

2 ulasan:

  1. suka tgk tom n jerry dari dulu sampai sekarang...
    cam ner buat ni?????

    BalasPadam
  2. ye ker..hehe...bnyk yg org jmpe tp maleh nk masuk dlm ni..nak tau ekk..huhu ni website dia...akak ikut step yg dia tunjuk ekk...org pun baru dpt tau dr member...

    http://google.about.com/od/googleblogging/ss/embedyoutubesbs.htm

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails