IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 10 Disember 2012

Minggu-minggu akhir cuti ku...



Menghitung hari kembali ke pangkal jalan...haha..begitulah lumrah hidup dik non..pusingan hidup dan perjuangan di teruskan sehingglah kita kembali menghadap Ilahi..kengkadang rasa hati malas dan lemah..tapi kita perlu semangat dan sentiasa positif..

Minggu-minggu akhir berada di Diamond Bay..next week Cikma akan berangkat balik semula ke tempat mencari rezeki..K.L..seperti biasa perlu cepat pulang kerana tanggunagjawab yang di galas...walaupun dalam hati terasa sangatlah malas...simptom duduk lama di kampung@rumah sendiri ni memang akan membelenggu kita bila nak start sesi persekolahan yang baru...:)

Harapan sesi baru ni..seperti biasa mahu menjalankan tanggungjawab dengan dedikasi dan sentiasa sabar dan tabah...yang lain aku berserah pada ALLAH SWT..takde yang aku nak minta lebih melainkan di berikan kesihatan yang baik agar aku boleh melakukan tugas-tugas di sekolah..apa jua jawatan yang di terima (hampir sebahagian nya sudah di ketahui..) akan di laksanakan sebaik mungkin..

Selain tu nak tengok jugak rumah aku yang di pecah masuk hari tu..bilik Cikma haruslah di kemas semula..rasa sangat geram dan sakit hati..emm..banyak jugak kerja yang perlu di bereskan..In Shaa Allah...aku cuba buat satu-satu nanti...:)

CIKMA : Menerima itu mudah...melaksanakannya itu sukar..tetapi pengakhirannya nanti pasti membahagiakan...renung-renungkan..dan selamat sejahtera semua...:)

2 ulasan:

  1. . . Alahai,da nak sampai ujung ke?
    Tak MO. . .tak MO. . .

    BalasPadam
  2. mamaijat : hehe..terimalah hakikat tu mama...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails