IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 2 Ogos 2012

Oh, Amalin..!


Salam dan sejahtera..salam bulan Ogos..sudah hari ke-13 kita berpuasa..cepat nyer..rasanya macam baru semalam puasa...:)

Cerita Amalin..hujung minggu lepas aku balik ke Klang..melawat Alin di sana..emm..lain sungguh muka Alin bila takde tiub di hidung..hehe..comel sangat!!tengok dia semakin aktif..tak reti nak duduk diam..tapi...masih tak boleh nak makan..huhu..

Dah buat operation pun..semua susu yang di minum keluar macam tu jugak..muntah dan terus muntah..Kak Long tak bagi pun dia minum banyak..kenkadang 30 ml pun susah nak di minum..muntah jugak..ingat dah buat tiub kat perut..dah takdelah muntah..tapi..masih sama jugak..

Kami dah tak tau nak buat camne..berat badan Alin makin menyusut..dulu adalah dalam 10 kg+++..sekarang dalam 9.7 kg jer.bila bawak jumpa pakar untuk x-ray salur makanan dia..memang takde apa-apa problem..doktor pun cakap kes Alin dah selesai..cuma masalahnya dia tak mahu makan..doktor pun pelik ngan perangai Alin ni..

Memang tengok kesian..kenkadang geram pun ada..Alin macam takut nak makan..buat lah macam mana pun..dia memang takkan bukak mulut tu..risau sampai besar tak nak makan..tolong Kak Min...Adam dulu macam tu jugak ker..tak nak makan sampai besar???...emmm


CIKMA : Kurus susah..gemuk pun susah..tak makan susah..makan banyak pun susah..alahai....

2 ulasan:

  1. ...ya Allah..Kau permudahkanlah anak kecil ini...
    amin..

    BalasPadam
  2. Mama : Insyaallah...harap2 Alin dpt mkn lps ni...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails