IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 28 Ogos 2012

RAYA 2012...Part 1

Salam dan sejahtera..huhu..baru dapat jenguk blog..aduhai..buka sekolah dah kena kerahan tenaga..hehe..kena settlekan fail unit KWAPM sebab ada pemantauan esok..so, terpaksalah bertungkus lumus...

Hari ni baru rileks sikit..dapatlah tengok dan update belog..orang dah buat entri Raya banyak kali..aku baru nak masukkan dalam blog..adeh!!...layan ajelah ekk...:)

Hari Raya tahun ni paling sempoi..rasanya sampai Raya ke-3 jer Cikma betul-betul beraya..lepas tu..duduk rumah jer nokk!!!

Raya pertama..seperti biasa di kampung ABAH..walaupun ABAH tak berapa sihat (baru keluar hospital waktu tu)..tapi ABAH gagahkan jugak nak balik kampung..katanya nak jenguk adik-beradik..aku ngan adik-adik memang tak bagi ABAH pergi..duduk rehat di rumah sama MAK..tapi...yelah..berkumpul jumpa anak sedara dan saudara mara tu setahun sekali...sedih bila ABAH cakap..mana tahu tahun depan tak dapat nak jumpa..aku tetiba jadi sebak...:(

Sedikit gambar pada hari Raya pertama yang lalu......




CIKMA : Bersyukur sambut Hari Raya masih bersama keluarga....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails