IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 3 Ogos 2012

Setia City Mall


Dah pergi tak korang???yang duduk sekitar Klang, Kapar, Meru dan Shah Alam mesti dah pergi kan..wohoo..besar kott!!!..baru buka bulan 5 hari tu..berkesempatan pergi minggu lepas..saja window shopping..

Dulu kawasan Setia Alam ni hanyalah sekadar ladang kelapa sawit..sekarang..dah pesat membangun..keliling Setia City Mall ni memang tengah di bina pelbagai infrastruktur dan perumahan...lepas ni memang jadi tumpuan lah tempat ni...

Tengok gaya boleh beat shopping mall yang lain..JJ Bukit Tinggi dah ada saingan..hehe..layan lah labu oii..semakin banyak shopping complex..semakin bertaburan lah duit kita ni di merata-rata tempat...haha..sendiri mau ingat...:)



CIKMA : Sempat shopping baju untuk anak-anak buah..hehe..untuk diri sendiri..hanyalah seutas jam tangan..oklah kan...:)

2 ulasan:

  1. ...eerrr...may i know,what is the time..please...
    ha ha ha..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails