IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 19 Ogos 2012

Salam Lebaran 1433 H

Salam dan sejahtera..huhu..lama tak jengah..sibuk u'lls...persiapan nak sambut raya perlu di dahulukan..tanggungjawab setiap tahun...yelah adik-beradik Cikma tak ramai..jadinya aku yang still bujang with my bro lah yang kena buat kerja...hehe..layan jelah..

Anyway...ucapan Hari Raya mesti jugak masuk dalam salah satu entri dalam blog Cikma setiap tahun..di kesempatan ini di ucapakan Selamat Hari Raya Aidilfitri..dan mohon ribuan kemaafan kepada semua blogger dan pengunjung blog Cikma dan juga kepada semua yang mengenali diri..


Tidak lupa kepada MAK dan ABAH, adik-beradik, saudara mara, guru-guru dan rakan-rakan..serta rakan sejawat di SKPI..ribuan ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa serta menyinggung perasaan..semoga lebaran kali ini membawa kebahagian dan kegembiraan kepada semua....



Melayan mercun malam raya with my bro...huhu


CIKMA : Raya sorang lagi tahun ni....huhu....

1 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails