IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 27 Mac 2013

Teruja tapi..

Salam dan sejahtera...

Cuti sekolah seminggu jer..rasa macam cepat jer masa berlalu..hehe..dalam cuti pun sebenarnya bekerja..boleh??ingat nak rehat tapi..

Jadual waktu berubah lagi..emm..dah settle tahun 3..tahun 4 yang masalahnya..sebelum cuti dah buat sampai dah naik give up..sambung plak time cuti..tapi Cikma tak nak ler fokus sangat sebab nak rest mata dan otak..baru ler hari ni dan semalam starting balik..emm..keputusan nya masih sama..aku memang dah give up..so, terpulang lah pada komputer ni nak letak macam mana..redha ajelah kawan-kawan..kalau ada masa Cikma cubalah ubah..kalau tak...:)

Sebenarnya dalam masa yang sama Cikma teruja dalam menikmati saat-saat cuti ni..cuma tulah..bila fikir kerja yang masih pending ni membuatkan perasaan teruja tu macam biasa-biasa jer...bak kata orang nak enjoying the holiday..tapi tak le nampaknya..asal cuti..rehat dah cukup..segala apa yang nak di buat time cuti pun kena postpone ke cuti yang akan datang....

Maybe kena stop dulu berbloging..emm..banyak juga nak kongsi..In Shaa Allah lepas cuti Cikma sambung berentri baru ekk...apa-apa pun..memang tak sabar sebenarnya..salah satu impian yang aku tunggu dan pendam selama ini hampir terlaksana dan termakbul..apa dia..tunggu........:)


CIKMA : Sampai tak sempat nak fikir benda apa yang nak di prepared...redha ajelah..janji semua selamat..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails