IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 28 Mac 2013

CIKGUMU CANTIK

2 entri sekaligus..hehe...kengkonon kan..tulah dah banyak sangat nak share...haruslah Cikma buat entri lebih!!!!

Kali ni nak share tentang aktivti hari terakhir sebelum cuti sekolah  di SKPI..emm..nak kata best..memang sangat best lah aku rasa...sebab tak pernah kot ada sekolah lain yang buat..maksudnya isitimewa nya kami siap ada lagu sendiri tu...yang itu lebih special..

Perasmian CIKGUMU CANTIK...wah!!!cantik ker cikgu-cikgu kat SKPI tu...huhu..of coz sangat cantik!!!ooo..ni bukan pasal paras rupa ok..ni semua adalah perasmian bagi Pencegahan Jentik-jentik di kawasan sekolah ataupun di kenali sebagai Cikgu dan Murid Cegah Pembiakan Jentik-jentik...

Yang best..perasmiannya bagi Cikma sangat superb..ada model nyamuk raksasa bagai..siap ada pementasan teater dan juga lagu tema untuk CikguMu Cantik..yang di buat khusus oleh Cikgu Iznan yang berbakat!!..Cikma secara kebetulan di minta oleh rakan sejawat aka Cikgu Iznan bersama-sama handle jadi emcee dan beri kuiz pada budak-budak..mula-mula macam nak tolak..yelah Cikma tengah banyak kerja plus di tambah perasmiannya adalah di buat pada sesi pagi..Cikma pulak mengajar sesi petang..tu kiranya Cikma bekerja seharian..tapi di sebabkan rakan-rakan mintak tolong..Cikma pun tolong..dapat pahala jugak kan..takpe..hari ni kita tolong orang..esok-esok orang tolong kita balik..betul tak!!!

Apa-apa pun majlis berjalan dengan lancar dan meriah..Cikma pun suka..dan ramai juga yang suka..so, Cikma sharekan sikit gambar yang sempat di ambil...







CIKMA : Banyak ilmu dapat tentang nyamuk aedes ni..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails