IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 15 Mac 2013

Boikot

Pernah kena boikot tak???atau di boikot??hehe..ni saja tanya tau..takde kaitan antara yang masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia..

Well, Cikma tak nak ulas apa-apa lagi just untuk nak buat renungan kepada kita sebentar terutama aku yang bergelar guru ni..apa yang Cikma buat semuanya bersebab dan yang penting Cikma dah lama sangat bersabar dengan perangai dan sikap murid2 ni..haha!!murid2??!!!apa kaitannya???nanti Cikma story mory sebab cerita boikot ni tak tamat lagi..dan jangan risau Cikma bukan nak cerita kisah boikot yang takde kaitan dengan orang lain di sekeliling aku..just hanya Cikma dan anak2 didik...ajer..tunggu ceritanya nanti....:)



CIKMA : Kaitan pic lebah???well sebagai rujukan untuk diri..mulut orang ni bisa dia macam di sengat lebah...pandai sengat...pandailah jugak nak sengat orang dengan kata2 yang mempengaruhi kuasa orang lain..aku tak sampai tahap nak sengat orang dengan kata2 sebab orang tempelan macam aku ni ibarat apa yang keluar daripada mulut aku ni macam air liur anjing jer..kena samak!!!tapi yang keluar daripada mulut orang yang ibarat lebah ni berharga sebab yang keluar ialah madu kan..banyak khasiat dan kegunaan..orang akan sangat hargainya..renung2kan...

4 ulasan:

  1. Cube memahami cerita lebah tu. . .Tapi lg elok kalau tuan punye blog bisikkan kat mamaijat kesahnyerrrrrt. . ,Kan!!!
    mamaijat pun tgh celaru dgn kes sdr. . Hu hu hu. . .

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehem...tiada apa2..biasa emosi terlebih sudah!!

      Padam
  2. serius bunyinys cik ma. hehehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails