IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 7 Mac 2013

Tak Sempat!!!


Huhuhu..memang rasa dua tiga menjak ni masa sangat mencemburui Cikma..bukan malas nak update tapi serasa sangat tak sempat..banyak yang nak di kongsi..banyak benda nak di beritahu (banyak ler sangat!!hehe) tapi Cikma cubalah update one by one..

Satu-satu perkara kena buat..cuma bila dah selalu delayed tu yang dah tak sempat nak buat..orang kata tak menang tangan..tapi IN SHAA ALLAH aku pasti boleh!!!..aduhai memang nak tunggu sangat cuti sekolah...rasa nak rest banyak2...

CIKMA : Sampai nak exercise pun tak sempat..rasanya berat naik dah sikit..risau ler plak..memang makan dah tak control..erk maksudnya control tapi time makan dah tak tentu..tu main belasah jer makan..janji kenyang..tapi banyak mendatangkan kesan buruk gak ni..salah satu nya tu yang Cikma cakap..berat badan naik..emm...kena buat rejim nih!!!

1 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails