IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 20 Mac 2013

Rindu.....:(


Salam dan sejahtera...2,3 menjak yang sibuk..dah tak tahu nak buat yang mana satu..sampai satu tahap dah tak boleh nak buat apa...jawabnya tidur ajer...:)

Kerana sibuk nilah..kenkadang Cikma sedikit stress...nasib ada adik beradik kat area KL ni..di samping anak buah Cikma sorang nun di Klang aka ALIN yang dapat hiburkan hati..ewah!!!..kawan???emm..kawan rapat dah lama pergi tinggalkan Cikma..so, faham-faham ajelah...aku bawa hati yang lara ni dengan tidur ajer...huhu..

Tapi..maybe lah ekk...MAYBE!!!sebab penat punya pasal dan stress...masa time nilah Cikma betul-betul perlukan seseorang yang boleh menenangkan Cikma..yup..sangat2..tak malu untuk kongsi dengan u'lls semua yang Cikma sekarang ni sedang dan terlalu teringatkan seseorang...yang terlalu lama Cikma lupakan..yang terlalu lama Cikma buang dia jauh-jauh dari hidup ni...serius!!!dah beberapa tahun fikiran Cikma ni melupakan terus si dia...tetapi..sejak 2,3 hari ni Cikma terlalu dan kerap sangat teringatkan dia..sampai satu tahap kerana rindu...air mata ini keluar secara tiba-tiba..boleh kan...nampak aje aku ni garang plus ganas..tapi dalam hati...ada taman...:)

Siapa dia???rasanya pernah Cikma tulis dalam blog ni..but trully, kalau dia muncul depan Cikma sekarang..perkara pertama yang akan aku buat dan fikir...hanyalah MENANGIS!!!...rasanya dia lah satu-satu nya sang arjuna yang buatkan aku mengalir air mata sehingga sekarang..emm..rindu..memang rindu dengan dia....:(

Apa pun yang dia lakukan di sana...di mana pun..Cikma doakan dia bahagia dan sentiasa menjadi guru yang berdedikasi dan bertanggungjawab...dan kerana rindu...Cikma sanggup searching sang arjuna ini di pakcik google (rasanya dia takde muka buku)..dan dapatlah jugak lihat wajah dia secara kebetulan bila Cikma menjengah blog ntah sapa-sapa ntah..sejuk...sejuk mata Cikma pandang sang arjuna ini...tenang sikit hati..dan of coz..wajah dia memberikan sedikit kekuatan untuk aku meneruskan tanggungjawab yang di amanahkan kepada aku...jika dia tahu Cikma rindukan dia...hanya aku mampu minta daripada ALLAH SWT...supaya titipkan kerinduan ini kepada dia...kerana rindu ini juga sebahagian daripada kerinduan aku kepada MAHA PENCIPTA ku..ALLAH SWT.....:)

CIKMA : Katalah apa pun pada aku...kerana ini lah AKU...


2 ulasan:

  1. ....hak individu untuk meRINDU...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betui2..rindu lah pada sesiapa pun..asalkan bukan pada yang di larang...gitu...

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails