IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 13 April 2015

Sweetness Overload Part 5 Sakitnya Tuh Di Sini OST Hati Perempuan Slot Akasia TV3




Tolong jangan menyampah!!! okeh!!! terimalah diri ini yang sedang kemaruk naa cerita HATI PEREMPUAN....hehehehe


Okay...ini yang last...pasni kalau nak masuk pun bila nak di penghujung cerita nye yeee...bukan apa...karang ada yang cop aku gila ke hape!!!sebab teruk naa perangai Cikma yang angau tahap ganda23 dan terlebih gula ni...hahaha


Layan lagu pilihan daripada Cikma...antara Ost dari drama yang sedang meningkat dan terus meningkat naik ratingnya setiap hari (ngehh3)..HATI PEREMPUAN...dengar lagu ni kali pertama sebab cerita ni...dan kali pertama dengar memang menjadi kesukaan Cikma...dan bila dengar lagu ni teringat pulak ada satu lagi lagu dengan tajuk yang sama Sakitnya Tuh Di Sini daripada nyanyian CITA CITATA...ooo yang ni versi lain...ala2 pop rock gitu..tapi best sehhh!!!haaaa...lagu CITA CITATA tu nanti Cikma upload dalam entri akan datang...walaupun dah lama popular nya di Malaysia dan pernah menjadi viral lebih kurang 2 bulan yang lepas....enjoy lagu ni...penyanyi nya..nama Tustel...dari Indonesia gak....:)


CIKMA : QUOTE bagi drama HATI PEREMPUAN ni memang deep...MEMAHAMI HATIMU LEBIH SUKAR DARI MEMILIKIMU..yup sangat sukar...hati perempuan ni memang di cipta terlalu indah oleh Allah SWT dan memang terlalu sukar untuk di telah oleh seorang makhluk yang bernama LELAKI...so..lelaki2 di luar sana...take a deep breath okay....hehehe.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails