IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 9 April 2015

Sweetness Overload Part 2 - Sampai Mati Ost Hati Perempuan Slot Akasia TV3



Sweet ke idak??? hehehe...........

Actually menci ada fefeeling macam ni..sebab apa??? sebab nak buat keje lain pun payah...asyik dokk ingat cerita ni ajer...hehehe...memang angau ganda tahap 23 betuii Cikma... Nak pegi ngajor pun mesti dok ulang tayang drama Hati Perempuan ni kat internet...tak pun pegi skodeng ig para pelakonnya dulu...pastu dok berangan nak jadi Yuhanis lah pulak...padahal dah sempurna Allah beri jadi Cikma...lahiiii!!!!


Maaf lah ekkk...memang aku akan jadi macam ni bila suka sesuatu perkara...sooooo, kalau nak tengok Cikma jatuh cinta dengan seseorang...tengoklah diri aku sekarang...dok senyum simpul sengsorang macam orang gila!!!Ngeehh!!!!

Ni nak share ost lagu drama Hati Perempuan yang sangat awesome!!!...sekali dengar dah melekap kat telinga...memang sedap dan merdu sungguh suara Hazama mengalunkan lagu ni...kalau tak dengar sehari tak sah rasa nak tido gitu!!!yaaa....kemaruk naaa tu Cikma!!!...memang dengar lagu ni terasa kita berada dalam drama tu....lirik lagu yang kena jer dengan jalan cerita especially pada watak Tengku Zaril yang hensem melampau tu....so....layannnn nah!!!!


CIKMA : Ada ke yang angau sampai tak tido tengok citer ni??sila angkat ibu jari kaki...hihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails