IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 17 April 2015

BIARKANLAH - DRAMA BAND




Syoikkkk oooo...best giler lagu ni...


Dah lama dengar kat radio...first dengar sangat ossem...melekap gak kat telinga..well..Cikma maybe ada sixth sense lagi-lagi bila Cikma dengar sesebuah lagu buat kali pertama..bila aku cakap...ooohhh macam best lagu ni...memang kompem lagu tu akan meletoppp!!!gitu kata ko...hahaha...almaklum...darah seni dalam badan ni terlampau banyak!!!ngeeee...


Lirik yang sungguh melankolik...tak payah terlalu bersastera sangat...faham sudah...itu yang Cikma suka...orang kata terus terang macam tu...tak payah nak berlapik bagai...kannn....:)


Enjoy ekkk...bagi fefeeling pepagi Jumaat ni....SALAM JUMAAT semua...


CIKMA : BIAR PATAH HATIKU BIARKANLAH AKU PERGI DEMI HIDUPMU............auwwwwww....dengar lagu ni pun teringat cerita HATI PEREMPUAN...Cikma....ko memang MERENG!!!! HAHAHAHA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails