IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 9 Jun 2014

Perjalanan Yang Jauh.....:)

Assalam dan salam sejahtera...:)

Alhamdulillah...mendapat sedikit waktu (sebenarnya masih banyak waktu) untuk menjengah blog yang hampir tidak wujud sejak 2 bulan yang lalu..emm..macam jauhhhhh jer rasa perjalanan nak sampai ke blog sendiri........MALAS...........merupakan faktor Cikma jarang ke blog sendiri...entah apa yang malas...huhuhu

Bukan malas lah barangkali........tapi idea tidak berkembang maju dalam otak..banyak nak di kongsi tapi....entahlah...hobi menulis makin kurang....banyak fikir...tu yang selalu Cikma bagitau MAK...lepas tu MAK akan soal balik...banyak fikir apa???...ko fikir apa???..fikir pasal apa??? dan sebagainya...yup...itu soalan biasa daripada my mum bila aku dok selalu terlupa itu dan ini...serta sukar duduk diam dalam satu-satu masa...

Cuti sekolah masih berbaki seminggu...Alhamdulillah...aku peruntukan untuk merehatkan diri dan otak selapang-lapangnya..cuma...nak kata sampai tak buat kerja tu nampak benor menipunye kan...maksudnya cuti ni Cikma tak nak fikir sangat pasal kerja di sekolah yang tak pernah habis...;)....trully hampir 3 minggu sebelum cuti sekolah hari tu masa-masa Cikma sangat sikit...macam tak cukup tanah ni nak jejak kaki...letih mengalahkan apa....sampai Cikma nak terbang ke tanah seberang pun dalam keadaan otak yang masih serabut...hingga ada jugak barang2 yang nak di bawa ke sana pun ada yang tertinggal...huhuhu....nasib bukan barang penting...kalau tak...tak mungkin ler jadi nak ke sana...* nanti Cikma kongsi pengalaman ke tanah seberang yeee *

Anyway...tunggu entri yang seterusnya...resepi masakan pun dah berbondang-bondang menunggu di listkan dalam entri...hehehe...nanti Cikma tulis satu-satu naaaa........:)


CIKMA : Yaaa...kerugian rasa diri bila tak amik peluang nyanyi life band di Bandung hari tu...kekekeke..terkenang senyuman penyanyi nya yang sweeeeeeetoooooo...ok2...jangan pikir lebih2 ye...seyesss suara penyanyi lelaki itu sangat romantik....auwwww!!!!....:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails