IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 24 November 2013

THOR - THE DARK WORLD


Hohohoho...lama naaa nak letak dalam entri, sibukkkk ya amat!!!..orang dah cuti Cikma still lagi datang sekolah..still lagi menyiapkan tugasan yang masih terbengkalai...demand boleh??? cuti lama ni sehingga 23/12/2013 tidak mahu di ganggu oleh sesiapa...ada sesiapa setuju tak???hehe...tuan punya badan haruslah setuju ok!!!

Sempat berentri baru sebelum menyambung kerja...hampir dua minggu lepas berkesempatan menonton filem yang di tunggu-tunggu tahun ni oleh aku..cehcehceh!!!!...THOR : THE DARK WORLD...huhu..peminat setia komik Marvel dan filem-filem superhero terbitan komik ni pasti teruja macam Cikma...

Seminggu di releasekan di Malaysia baru sempat tengok...kiranya takdelah berasak-asak dan beratur panjang beli tiket...santai je tengok...peh!!!seperti biasa Cikma teruja...walaupun hari yang Cikma tengok tu merupakan kali pertama di pertengahan cerita terpaksa keluar dari panggung sebab tak tahan nak membuang!!!huhu...sejuk giler..air-cond yang amat kuat...memang tu kali pertama lah...huhu...terlepas sikit beberapa babak tapi tidak mencacatkan mood Cikma...sentiasa teruja melihat setiap babak tanpa mengerdipkan mata...hehe

Well Cikma bagi 4/5 bintang...banyak persoalan...lebih-lebih lagi babak terakhir..LOKI tak mati ok...emm..memang adalah nya continue cerita ni...Chris Hemsworth aka THOR tetap maintain macho dan Natilie Portman aka JANE FOSTER sangat jelita...memang best arr cerita ni...puas rasa tengok...


2 filem ni jer yang baru Cikma tengok sepanjang tahun 2013...best tak???haha..Cikma bukan kaki tengok wayang...tapi Cikma pasti akan tonton jika filem itu membuatkan Cikma terlopong mulut dan terbeliak bijik mata semasa menonton...hehe...

CIKMA : Macam nak tengok THE HUNGER GAMES : CATCHING FIRE...emm..tapi sebab tak tengok yang first film nya..tu yang rasa excited tu kurang...emm...(dalam hati sedang berkira-kira nak tengok jugak!!!hehe)...cuti ni Cikma...apa lagi...layan wayang lah wei!!!!....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails