IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 6 November 2013

KAu nak KURus???...EntaAHLAh


Agak-agak..kenapa Cikma upload gambar di atas...cuba teka???cuba agak??cuba cari jawapan nye ekk???

Sudah menjadi lumrah wanita se'besar' Cikma nak sekecil wanita di atas..copp!!!kalau boleh ok...kalau boleh..tapi kalau aku idaklah nak macam gitu...kurus kering sangat...

Mengalami obesiti tahap 4 (setelah di tambah tolak bahagi bagai)...seram tak dengar..obes ekk..bukan lebih berat badan..OBES!!!dan kerana itu Cikma perlu membentuk jati diri sekuat pahlawan Ali Cafe (ada kaitan ke dengan Fahrin Ahmad ni...haha) untuk menjana fizikal dan mental Cikma menghadapi segala kemungkinan dan ketaksuban sendiri untuk mengurangkan defisit timbang tara berat badan Cikma...

Bukan apa (walaupun dah banyak di uplaod segala macam senaman..tetapi tak mula satu pun) Cikma macam masih belum bersedia untuk memulakan fasa 2 minggu yang agak ketat..sorry untuk diri sendiri..bermacam supplement makanan di ambil, dari pil ke susu..satu hapah tak dapat mengurangkan nafsu makan yang mencanak-canak setiap hari...huhu...sangat tidak suka, tetapi suka bila dah menyuap makanan di mulut..di akui tiada kekuatan diri nak memulakan kerana takut mengalah di pertengahan jalan...

Jadi, conclusionnyer Cikma..kau nak kurus atau tidak???sendiri punya badan..sendiri punya pasal...fikirkan sudah memasuki 3 series ni ekk..macam2 penyakit boleh timbul...kau bukan tak tahu ok...sekeliling kau dah nampak dengan bukti jelas lagi...obesiti adalah simptom (sesuai ke pakai perkataan simptom ni..hehe) yang mengundang pelbagai penyakit maut...kau tu dah le ada segala macam keturunan penyakit dalam badan...so, fikir-fikirkan lah Cikma...YAKIN BOLEH!!!MESTI BOLEH!!!HARUS BOLEH!!!

CIKMA : Ada tips mengurangkan makanan manis or nafsu makan tak???tolong2 kalau de yang nak share...hehe...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails