IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 22 November 2012

The Delayed Story...again - Family reunion

Ok2...kerana terlalu lama dan terlalu sibuk dengan benda lain..Cikma banyak meninggalkan entri-entri yang sepatutnya di releasekan untuk bulan Oktober dan awal November..hehe...best kan..memang itulah yang aku terpaksa buat..blog Cikma kan...sharing is caring gitu...:)

First stories about Hari Raya Haji nan lalu..hambik ko..lama kan...just ini merupakan satu moment yang best untuk tahun ni..sebab family Cikma berkumpul semua..orang kata...Family Reunion...beraya di kampung MAK sambil menunggu pra musim buah buahan...dapat nokk durian dan rambutan untuk di makan..syok sungguh..:)...time ni tak banyak lah kan..tapi sekarang memang sedang berbuah lebat dan durian dah banyak gugur...

So, lain sikit gambar yang sempat di snap..syok bila duk rileks kat pangkin bawah rumah..sungguh nyaman dan bahagia...:)





CIKMA : Bertuah sebab ada kampung lagi....:)

2 ulasan:

  1. ...oh kome... durian dah gugur...
    moh kite ....pakat2 kutip ramai2.......
    Oh NO!!! NO!!!! NO!!!
    CABARAN & DUGAAN....
    he he he...
    rase2 barang 2 - 3 ulas x per...pas tu work out balik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mamaijat : yang time ni makan seblm ambil benda tu..mmg pulun..tapi bab dorian ni tak lah amik sgt..ckup rasa sudah..hehe

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails