IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 10 November 2012

Happy Holidays



Ok..ok..baru nak buat entri baru u'lls..yaaa..memang kan Cikma dah cakap sebelum ni...kami-kami yang duduk kat school akan sibuk time akhir tahun..semua benda nak settle, semua aktiviti kena jalankan sebelum cuti sekolah..dan akhirnya...kerja hampir selesai..lega sikit...hehe..adalah sikit kerja..but itu bisa di bereskan..(yolah tu...)...

Cuti sekolah datang lagi..selamat bercuti kepada semua..terutama kepada budak-budak sekolah..emm..murid-murid tahun 6 masih lagi dalam debaran...keputusan UPSR akan di keluarkan pada 19 November..so, dorang masih belum lagi lega nampak nya..tunggu dengan penuh sabar ye...

Exam SPM sedang berlangsung...gud luck for them...peperiksaan yang menentukan hala tuju korang nanti..buat sehabis baik dan sehabis daya...:)

Cikma still kat KL..masih ada seminggu yang berbaki untuk selesaikan kerja yang ada sebelum enjoying the school holidays..nampaknya aku tak tau nak plan pegi mana..musim hujan ni..emm..tengok lah keadaan..kalau rasa nak pergi jenjalan...pergi jelah kan..kalau tak..duduk jer rumah...belajar jahit manik!!!!kekeke........

CIKMA : Cuti jugak nak cuba habiskan menulis resepi yang dah bertahun nak buat untuk MAK..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails