IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 3 September 2011

RAYA 2011

Salam dan sejahtera...mood raya dan malas balik KL....hehe....kompem nye lah...tiap-tiap tahun akan jadi perangai macam ni...aduhai....mengadap kerja dan anak murid...letih den!!!huhu....

Raya yang best...walaupun sedikit sedih...ALIN masih di hospital....ALONG langsung tak dapat balik beraya di kampung....memang tak de rezeki....dugaan dan ujian daripada ALLAH SWT...moga ALIN cepat sembuh...:)

Share sedikit gambar semasa berhari raya....Cikma dapat jugak jumpa member2 lama...walaupun tak ramai at least ada kan....:)...sempat jamu saudara mara dengan laksa...(tukar menu tahun ni....kalau tak setiap tahun mee kari...)...made by Cikma sendiri...satu periuk besar habis...:)....but tak sempat nak snap gambar periuk tu...hehe...apa-apa pun...mood Raya masih ada....bukak sekolah...kompem banyak open house kan....makan jelah kerja nyer...bila nak diet u'lls......:)


Salam pagi Raya...


Si kecik Nani yang sibuk gak nak salam Raya...hehe


Sempat posing Raya....kui3....


Duit Raya untuk famili...:)


Sempat cari jambu kat kampung


Comei2....:)


Cikma gelarkan dorang ni..THE SHREK GRUP...hehe....


Raya ke-2 di kampung MAK...


Perempuan comel bersama OPAH nya....:)


Suka tengok bunga ni...ntah tak tau plak namanya....


Snap terakhir daripada Cikma....perjalanan pulang ke rumah selepas beraya di kampung MAK...:)


CIKMA : Tahun ni buat sebiji kek buah dan 3 biji kek coklat....hambik...nak bukak kedai kek ke Cikma oiiitt....:)

1 ulasan:

  1. ...salam lebaran cik ma..sedih juga dengar Alin masuk hospital..semuga dah sembuh & sihat seperti biasa....mamaijat pun X DE MOOD LAGI...nape x bagi cuti raya seBULAN...aje...he he he...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails