IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 28 September 2011

FREN'Z CHAR KEOW TEOW PENANG


Salam dan sejahtera....promo2...sesapa duduk area Ampang....meh2 datang ke warung/gerai FREN'Z CHAR KEOW TEOW....Cikma baru datang malam semalam....huhu...kengkonon try kalau ada lah member ni dekat warung dia....jumpa gak..bertahun sudah tidak berjumpa....member Cikma yang bukak warung ni ngan kawan2 dan abg ipar....kira sedap lah...so, sesapa nak rasa dan memang suka bebeno makan char keow teow ni...jemputlah ke sana ekk...(open - 5pm until 1am) berdekatan ngan AMPANG WATERFRONT dan sebelah jer ngan OLD TOWN WHITE COFFEE CAFE......




Sengal gilerr dorang tangkap gambo Cikma tengah melantak Char Keow Teow...huhu


CIKMA : Member yang bertahun dan jugak berbelas tahun tidak jumpa....alahai...banyak benda yang di sembang malam tadi....diskusi yang merepek2...housemate sampai pening kepala kot tengok kiteorang yang sengal2 ni...huhu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails