IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 9 Jun 2011

Makan-makan di Shah Alam...

Salam dan sejahtera..yaaa...lama betul tak bersiaran..Cikma terpaksa merehatkan diri daripada dunia blog..hehe...bukan apa....bercuti kan...wah!!!best sesangat...yang penting hajat nak ke Pulau Langkawi tercapai akhirnya..hehe..suka-suka...:)

Gambar-gambar kat sana tu nanti Cikma upload ekk..Cikma nak upload dulu gambar yang sempat di snap masa aku dan famili serta saudara mara belah MAK pergi dinner kat Shah Alam...minggu pertama cuti Cikma dan famili pergi ke Klang dan Shah Alam..tengok ALIN..dan kebetulan MAK dah lama tak jumpa kakak sulungnya di Shah Alam...so, sepupu aku ajak kami ni makan dekat sebuah restoran masakan Cina dekat seksyen 12...jangan terkejut u'lls....restoran Cina tu halal sebab yang bukak restoran tu adalah Cina Muslim..not bad...Cikma yang bukan penggemar tegar Chinese food ni boleh lah terima masakannya..it's nice dan oklah...kali pertama makan kan...rasa jakun tu pun ada..huhu...kira boleh lah di bawak ke tengah!!!hehe...

Anyway, Cikma dan yang lain-lain enjoy makan kat situ..tempatnya bersih dan sangat selesa...my bro cakap lepas ni ada tempat lepak yang best...kalau dah bosan sangat makan kat KL...boleh lah pergi ke Shah Alam...makan Chinese Food plak!!!..wah!!!hebat.....:).....


Mohd Chan Restoran




Menunggu untuk makan...



Menu pertama yang sampai..emm...apa ekk???alamak lupa plak nama foods ni..dumpling???..betui ker..


Cikma makan ni..emm..lupa lagi nama nyer..aish..panjang bebenor deh!!!






Yang ni jer aku ingat....Char Keow Tiau..hehe



Mak dan Abah..apa yang di telaah tu..hehe...


Siapakah gerangannya ini..???hehe


Hehe...ALIN@perempuan cantik...huhu..kepenatan...:)


CIKMA : Melantak semua jenis makanan (belut x ekk)..kecuali yang HARAM............:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails