IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 7 Februari 2013

SETIA HUJUNG NYAWA - HABIS SUDAH!!!

Waaaaaa...tetiba rasa sebak dan sedih..emo terlebih-lebih aku ni..aduhai...rasanya tak pernah tengok drama bersiri Melayu macam ni...giler dan angau..berangan sampai ke bulan bintang bagai...hehe..

Dah habis pun drama SETIA HUJUNG NYAWA ni..yup..hari-hari Cikma lepas ni takkan bermakna lagi..haha..kengkonon kan..but..trully..Cikma suka sangat drama ni..apa yang aku katakan sebelum ni..Cikma tak pernah suka drama Melayu seangau dan segila drama ni..sebelum ni pun tengok drama biasa-biasa jer..takdelah sampai angau giler macam ni...serius!!boleh ekk Cikma dah tengok kat tv aku boleh cari lagi link kat internet..kot2 lepas ni kalau semua episod dah di upload kat internet mau gamaknya Cikma download semua episod!!!

Tu belum lagi ekk kalau ada DVD nya...confirm beli nye lah..pastu novel nya..haha..ni lagi satu..dah baca novel tu (pinjam daripada rakan sejawat kat sekolah)..last2 beli lagi novel tu masa pergi Karnival Karangkraf buat simpanan...tak ke gila angau namanya!!haha..

Final episod yang heppi ending..memang suka..but rasa macam ada yang tergantung..well..contoh macam Hadi yang sengal tu..takkan macam tu jer..takde balasan apa-apa ke kat dia..lagi satu Eriza..takkan macam tu jugak..takde nak rasa menyesal ke terlebih-lebih kan..hehe

Cikma rasa macam ada musim ke-2..hehe..mana tau kan..sebab drama ni mencetus fenomena di negara kita..ala..macam cerita Adam dan Hawa dulu kan..so, kalau banyak request daripada peminat..rasa-rasanya pihak Suhan Movie aka En. Rosyam Noor mesti sudi nak buat kesinambungan drama ni kan..hehe..kalau ada aku lah orang pertama akan akan terloncat kegembiraan..!!!

Apa-apa pun...life must go on (ceh!!apa kena mengena quote ni haha..)..memang bila Cikma tengok drama ni hati Cikma berbunga riang..suka..sangat suka..hilang segala masalah dan stress..thumbs up untuk semua yang terlibat dalam drama SETIA HUJUNG NYAWA ni..walaupun ada beberapa kelemahan..but bagi Cikma drama ni tetap TERBAEKKKK untuk tahun 2013...cayalah!!!







CIKMA : Cinta jangan engkau pergi...jauh dari diri ku lagi..sesungguhnya cinta kita sehingga ke hujung nyawa............:)...so sweet...,


3 ulasan:

  1. ...komen yang sama....
    mamaijat SUKA beribu2 lemon kat theme song tu....
    sumpah!!!wah!!!!!
    he he he....

    BalasPadam
    Balasan
    1. mamaijat : hehe...kena dengan dramanya..tu yang bertmbah sweet tu...hehe..nk cri arr full version lagu ni..bleh dgr tiap2 hari..haha

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails