IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 5 Februari 2013

Nani - 2 tahun..

Sudah besar panjang..dah faham apa yang kita cakap..dah boleh bertutur beberapa perkataan dengan fasih..dan yang best dah boleh melawan Mak Ngah dia..haha..Nani..Nani...:)

25 Januari hari tu genap 2 tahun budak comel ni..dah besor panjang..dulu kecil jer..sekarang..badan bagai di pam-pam..mantap betul..dah tak larat nak angkat..14kg tu!!!..lebih guni beras!!!hehe.

2 minggu lepas ada jamuan makan plus birthday party (party ler sangat!!) untuk budak ni..seronok tengok dia dan sepupu-sepupu nya..ramai sampai jamuan makan-makan macam kenduri..kebetulan Cikma balik kampung so sempat lah jenguk dan join sekali..melayan budak Nani dan sorang lagi budak comel aka Indah sangat membahagiakan..yelah dah sebulan tak balik..masih tetap maintain comel dan cute dua2 tu..:)

Layan gambar yang sempat di snap..apa-apa pun semoga panjang umur NUR SYAHZANANI, semoga menjadi anak yang solehah kepada abah dan ibu yeee......Mak Ngah sayang Nani...:)








CIKMA : Baka dan keturunan yang comel2..harap2 bakal anak Cikma pun comel2 gaks..macam Cikma lah kan...haha..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails