IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 23 Februari 2014

Hujung minggu ini...

Salam dan sejahtera...

Tak mau...tak mau stress!!!ngeh3...orang lain pun ada kerja Cikma oiii....

Hujung minggu aku di isi dengan kerja-kerja yang perlu di selesaikan...antara yang mencabar minda (eheh..yang lain nye kerja tak mencabar ker Cikma oiii...)..iaitu report MMI yang akan di hantar kepada PPD...

In Shaa Allah akan di kongsi nanti di laman sesawang or kepada laman web vle frog sekolah..masih lagi dalam proses menulis...emmm...tak tahu lah betul ke tidak...fahaman Cikma adalah apa yang Cikma baca dan faham...tak tahulah pihak PPD terima ke tidak...bila buat report tu dah macam buat assingment...serius!!!letak dalam muka buku...semua cakap aku ni tengah futher study...ooooo....tidak2...belum lagi kengkawan...kalau laporan itu di terima dan mendapat pengiktirafan PPD....In Shaa Allah Cikma akan lebih bersemangat dan sambung belajar...

Niat dah ada...tapi bila fikir balik kekangan kewangan dan masa membantutkan niat tu...takut  aku ni jenis hangat-hangat tahi ayam...buat kerja sekerat jalan...nak sambung MA bukan satu perkara main-main...perlu ada fokus dan kekuatan mental dan fizikal...tengok keadaan aku yang ala-ala malas dan ikut mood ni..emmm...tak tahulah boleh ke tidak menghadapi segala masalah atau stress masa belajar...dah lama sangat tak belajar...otak dah karat dah ni...:)

Doa-doakan...mana tahu terbuka hati...:)


CIKMA : Rakan2 sejawat lain sibuk ber'SPS' ...Cikma sibuk keje lain...huhu...Maha Adil Allah tu kan...kerja kita mencari rezeki adalah tanggungjawab kita wahai rakan-rakan...bersyukurlah...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails