IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 21 Ogos 2015

BERSAWANG......

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEHATI SEJIWA...

Tajuk entri tak boleh blah!!! Bersawang kata kooo!!!...ye bersawang sungguh belog Cikma...apa kes??? Busy sangat ke??? Yeee...busy buat keje yang berfaedah dan yang tidak berfaedah!!!

Trully...semakin kurang berbelog...banyak mende nak fikir...nak tutup akaun blog ni sayang pulak...emmm...dah hampir 6 tahun sejak 2009...sangat sayang sebenarnya...

Cuba untuk tidak begitu sibuk...tapi waktu senggang sibuk buat perkara lain...menghadap handphone 24/7!!!! gilosss...okay mari kita kurangkan berbicara di laman sosial ye selepas ini.........

Jadi, Cikma tak boleh nak janji nak sambung entri apa selepas ini...kalau ada perkara yang nak di kongsi...me akan kongsi....kalau takde...tunggu bersawang lagi sampai tahun depan!!!....hiksss!!!


CIKMA : Banyak mende nak buat dalam otak...tapi biasalah...manusia...sebaik2 perancang hanya ALLAH SWT...:)

2 ulasan:

  1. xper no worries, blog bukanlah hakmilik kekal., jiran cikma tu maseh karok ke pepagi., hihi2

    BalasPadam
    Balasan
    1. .....:)....jiran? entri mana tu ye??? lupa sangat

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails