IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 11 Mac 2015

Mac....


Haaa hambik ko...gitu...

Sebulan lebih bersawang blog...kenapa??? busy ker??? hari2 busy rasanya..takde mood ke?? mood nampak ok cuma kenkadang datang swing nye memang lah kan...dah malas nak berbelog?? emm...berkemungkinan jugak...tapi sayang pulak nak terminate belog ni....hehehe

Well depends pada nawaitu kita lah kan...dulu buat belog untuk share cerita kita pada orang lain...atau nak kongsi segala pengalaman hidup kita dan orang lain...tak pun boleh share maklumat-maklumat serta tips kehidupan...memang seronok...cuma kekangan masa tu yang kenkadang tak boleh nak menulis...walaupun...;)

Alhamdulillah...dah bulan Mac!!! teruja sebab beberapa hari lagi nak cuti sekolah!!! yaa memang di nanti-nantikan oleh murid-murid dan para guru...Cikma pun 2 x 5 jugak!!!..tapi cuti ni pun sibuk jugak...haaa...tengok...cuti pun sibuk...kalau tak cuti cer bayangkan sibuknye Cikma cmne??? hehehe

Sebenarnya cuti ni juga adik bongsu Cikma akan melangsungkan pernikahannya..Alhamdulillah...dah nak jadi laki orang kan my bro dulu...rasa kejap jer masa berlalu...dari kecik sampai lah beso gabak tu...udah nak tukar status dah...heppi for u my bro...Angah cuma pesan...jaga rumahtangga baik-baik...banyak2 kan bertolak ansur dan paling penting berilah kebahagiaan pada isteri dan bakal anak-anak nanti....ewah!!! buat pesanan penaja macam lah aku ni pernah nikah kan!!! hahahaha

Anyway...Selamat bercuti pada semua...jaga diri hiasi peribadi...:)

CIKMA : Bulan Mac...bulan bunga...betul lah kan....hehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails