IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 7 Julai 2013

Menyambut hari lahir...embah dan cucu-cucunya...:)

Salam dan sejahtera....

Seperti biasa cerita seminggu sudah...takde mood barangkali nak update entri..ataupun otak blank memikirkan kerja yang tak pernah berhenti..gitu..alahai...Cikma...ko memang suka tangguh kerja..nak buat camne..kalau kerja yang di suruh tu bukan kemahuan kita..huhu..

Ok2...berbalik kepada cerita asal..last week Cikma balik kampung aka DIAMOND BAY..yang pasti atas permintaan Along yang nak kami kumpul adik-beradik..dan seperti biasalah..Cikma memang akan balik setiap hujung bulan ke sana...

Dan secara kebetulan tarikh lahir my niece..NUR SYAHINDAH aka INDAH yang pertama jatuh betul2 awal bulan Julai (1 haribulan) so, Cikma pun mulalah planning nak buat sikit potong2 kek lah kan..di samping kengkonon nak keluar makan...tapi tak jadi...so, kami just makan kek kat umah jer...

Cikma tempah kek untuk celebrated 3 orang sekaligus...ABAH (15/07), ALIN (21/07) dan INDAH sekali...kan...senang gitu..takpelah...bila nak kumpul lagi reramai kan..kalau tak pun time Hari Raya lah..tu pun kira birthday dorang semua dah terlepas...:)

So, layan2kan gambar yang sempat di snap..NANI yang hari jadi nya dah lepas pun dok enterframe sekali...hehe lantaklah sayang oiii...janji happy...:)dan Semoga panjang umur dan di beri kesihatan yang berpanjangan buat ABAH, AMALIN dan INDAH...luv u all forever...muah!!!muah!!!




CIKMA : Happy dan bahagia sangat tengok budak bertiga tu main sama-sama..entah apa yang dorang sembang pun tak tau...asyik hilang jer dorang tu...tengok2 lepak dalam bilik memanjang...main masak2!!!hehe....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails