IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 31 Ogos 2013

Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke-56 tahun


Selamat menyambut hari Kemeredekaan negara kita iaitu Malaysia yang ke-56 tahun...sentiasa berfikiran Merdeka dan dalam masa yang sama merdekakan diri daripada segala anasir jahat dalam minda dan hati...kerana apa yang berlaku di sekeliling kita adalah berpunca daripada hati dan minda yang belum 'Merdeka'..........:)

CIKMA : Hidup dan mati ku nanti biarlah di tanah tumpah darahku..Malaysia..:)

Jumaat, 30 Ogos 2013

HaRGai aKU - Armada

Salam sejahtera....lagu lagi ye kengkawan...melayan lagu meleleh jer sekarang ni...choii sangat...haha....tapi best lagu ni...auww..terasa dalam hati...




CIKMA : Statement di muka buku mengejutkan all my bff...aduhai kengkawan...jangan risau lah ye..akan di beritahu berita baik itu kelak kalau sudah sampai seru...:)


Ahad, 25 Ogos 2013

Sandiwara Cinta - Repvblik

Salam dan sejahtera...

Rindu..sangat rindu...mood untuk update semakin menghilang sebenarnya...nak kata banyak keje time ni takdelah sangat...nak kata takde benda nak kongsi..memang banyak..emm..ntahlah..susah nak mencari balik mood nak menulis entri di blog...huhu..

Ok2..permulaan nya ini..layan dulu lagu ni...aduh!!!kenapa ye lagu-lagu indo ni buat kita mudah jatuh cinta..sekali dengar terus suka...yang ni..dalam sebulan Cikma melayan...sedap jer kat halwa telinga ni..sesuai lah untuk orang-orang yang tengah bercinta melayannya..oppss!!!bukan Cikma...haha...meh2 layan....:)




CIKMA : Nak mencari yang terbaik memang sukar...:)

Khamis, 8 Ogos 2013

Salam Lebaran 1434 H

Salam dan sejahtera...
Lama sungguh tak bersiaran...maaf..terlalu sibuk dan ada beberapa perkara yang berlaku sejak 3 minggu ni..emmm pada rakan2 yang tahu dan prihatin...Cikma ucapkan terima kasih...

Di kesempatan ini, Cikma memohon  ampun dan maaf di atas segala salah dan silap Cikma sepanjang pembabitan Cikma dalam dunia penulisan blog serta kepada rakan2 yang mengenali diri ini. Salam Aidilfitri dan semoga berbahagia di hari lebaran tahun ini......



CIKMA : Tahun yang sibuk

Catatan Popular

MY LISTED

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails